Spray Tan

Kun på Falkonér Allé 57, 1. th. 2000 Frederiksberg.

Vi giver dig en professionel personlig spray tan og sørger for at fordele farven ligeligt og pænt, så du opnår et naturligt resultat som var du netop hjemvendt efter ferie.

Farven holder i ca 5-10 dage og kan med stor succes holdes ved lige med vores professionelle hjemmespray fra That's So, der sælges til kun kr. 175 i klinikken og på vores webshop.

Spørg din behandler om dette fantastiske produkt, der kan få dig til at se frisk og veloplagt ud på selv de dage, hvor man tror at intet kan gøre forskellen.

Før, under og efter behandling

FØR: For at opnå det bedste resultat, da skal du peele kroppen inden behandling. Dette kan du gøre med en scrub eller peelinghandsker (2stk. for kun 30 kr. i klinikken eller kan købes på webshoppen). På selve behandlingsdagen skal du undgå at tage parfume eller deodorant på. kom i mørkt tøj, gerne sort og ikke for stramtsiddende.

UNDER: vi guider dig igennem hele behandlingen og du vil med det samme kunne se et resultat af den efterladte sporfarve. Farven kommer fra det stof der hedder DHA og er et sukkerstof.

Ønsker du at have undertøj på under behandlingen, så sørg for at have mørkt undertøj på.

EFTER: Farven skal sidde på i mindst 8 timer før man kan gå i bad. og den må også gerne sidde længere tid. Kroppen skal have godt med fugt for at bevare farven flot samt for at forlænge holdbarheden. Desuden kan man vælge at købe den fantastiske hjemmespray til kun 175,- der vil forlænge dit resultat samt holde det ved lige.

Ansigt og bryst

79,-

Overkrop inkl. ansigt, mave, ryg samt arme

129,-

Ben

129,-

Hele Kroppen inkl. ansigt

199,-

3-turs-kort til hele kroppen inkl. ansigt

499,-

10-turs-kort til hele kroppen inkl. ansigt

1.499,-

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk