Pris SkinPen Behandling

Den resultatorienterede behandling med skinpen bygger på den videnskabeligt dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”.

Metoden består i at prikke mange tusinde små huller i underhuden, hvorefter hunden reagerer på behandlingen ved at skabe nyt kollagent væv og genopbygge huden. Denne proces tager ca. 4 uger for huden.

I behandlingen bruger vi et serum der indeholder aktive ingredienser som både genopbygger, regenerere, fugter og nære huden.

De mange tusinde mikroskopiske huller behandlingen skaber, vil gøre at produktet virker op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden.

Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.??

Efter behandlingen skal du forvente at være lidt rød og varm i huden, op til 48 timer efter, alt efter hudtype.

Vi anbefaler en kur på 4 behandlinger, hver 4. uger for at få huden op på et helt nyt niveau, hvor den er strammet op og linier og rynker er betydelig mindsket.?

Mange vil med stor glæde også oplever at deres pigmentforandringer bliver mindre synlige og huden mere ensartet efter en SkinPen behandling.??

Efter et kurforløb vil du kunne holde din behandling ved lige ca. hver 8-10 uge, alt efter hudtype.??

Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag mindskes jo ældre vi bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.??

Huden afrenses grundigt to gange. Herefter desinficeres huden og det tilpassede serum påføres, og behandlingen med SkinPen begynder.

Behandlingen afsluttes med beroligende maske, serum og creme efter hudtype.

Ring til klinikken hvis du har spørgsmål og vil booke tid eller book tid til din behandling online.

849 ,-

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk