Hvad er Magic White?


Magic White er en lysning af dine tænder, og behandlingen er fuldstændigt smertefri og helt uden bivirkninger. 

Måske har du alligevel nogle spørgsmål, hvis du planlægger en Magic White tandlysning. Vi håber at denne beskrivelse, kan hjælpe dig med få dine spørgsmål besvaret. Skulle du have yderligere spørgsmål omkring din tandlysning, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare eventuelle spørgsmål.


Hvorfor bliver min tænder misfarvede? Det er der mange årsager til. Den væsentligste årsag er farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Men ting som indtag af antibiotika i barndommen kan også farve tænderne gullige. Ikke at forglemme, så er alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få gavn af en tandlysning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.


Hvordan fungerer tandlysning med Magic White Gel? Magic White Gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en naturlig kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og dermed nedbrydes. Det er altså ikke selve tandemaljens farve der ændres, men blot de farvede molekyler, der har aflejret sig mellem krystallerne i tandemaljen, der nedbrydes.


Hvornår skal jeg ikke få en tandlysning? Magic White Gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Tandlysning bør kun ske på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes før tandlysning.


Er der tænder der er lettere at blege end andre? Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne. Jo mere grå eller røde tænderne er i nuancen, jo vanskeligere er de at blege. Din tandemalje har en medfødt farve, og vi kan ikke gøre dine tænder lysere end den farve, du er født med. Hvis din tandemalje er meget tyndslidt (f.eks. på grund af højt indtag af sodavand) så skyldes den mørke farve, at tandbenet skinner igennem, - dette kan ikke afhjælpes med tandlysning.


Hvordan med fyldninger, broer og bøjler? Fyldninger, broer, bøjler andet tandteknisk arbejde skades ikke af tandlysningen. Dette gælder også pyntesten på tænderne. Disse ting skades ikke af tandlysningen, men man skal selvfølgelig være opmærksom på som kunde, at fyldninger mv. bliver matchet tændernes farve hos tandlægen, og der derfor kan forekomme en mindre forskel i farven.


Kan der opstå farveforskelle? Umiddelbart efter tandlysningen kan der hos nogle være en vis forskel i farven, der anes som lysere områder/striber på tanden. Dette forsvinder i løbet af et par timer og skyldes, at der sker en udtørring af tandemaljen ved tandlysningen. Men emaljen rehydreres hurtigt, hvorved farveforskellene forsvinder.


Hvad skal jeg være opmærksom på efter tandlysningen? Der er en eftervirkning på 30 min. efter tandlysningen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgås i 1 døgn efter tandlysningen. Farveholdige fødevarer er alt der er farvet, som te, kaffe, rødvin, karry, rødkål, røde bøffer m.m. Derimod må du gerne indtage hvide fødevarer som mælk, hvidvin, ris, pasta, kylling, fisk m.m.


Hvor længe holder tandlysningen og hvad kan jeg gøre? Tandlysningen holder minimum 1 år. Dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner.


Hvor tit kan få foretaget tandlysning med Magic White? Det skader ikke dine tænder, men vi anbefaler kun at holde tandfarven ved lige én gang årligt, når du har opnået den ønskede lysning. Behandlingstid ca. 60 min.

 

Vi anbefaler efterbehandling med NanoSeal Total+ i forbindelse med en tandlysning. Produktet anvendes til tænderne lige efter lysningen for at minimere risikoen for tandfølsomhed og for at beskytte tænderne mod nye misfarvninger. 

Opløsningen indeholder nanostrukturerede fluorapatit og calciumfluorid, som genskaber og remineraliserar emaljen straks ved påførelsen.

Du vil kunne drikke, spise, ryge mm. lige efter behandlingen og slipper for at skulle gå og passe på med indtagelse af farveholdige drikke- og madvarer samt rygning.

 

Lysning 1 person

995,-

Lysning 2 personer

1.199,-

NanoSeal Total+ 

149,-

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk