Pris DermaOXY Behandling

Ved en DermaOXY oxygen behandling tilføres huden ilt under højt tryk. DermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot.

Behandlingen er meget behagelig og afslappende. Den udføres af faguddannet og professionelt personale. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, og en opstrammende følelse, som giver et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling der er til at betale.

Vi glæder os til, at din hud bliver forkælet med en DermaOXY oxygen behandling. En del af den fremtidige hudpleje.

Behandlingen varer ca. 45 min.

595,-

Tillægsbehandling Diamantslibning i forbindelse med DermaOXY

Diamantslibning er en af de allermest effektive behandlinger indenfor mikrodermabrasion. Diamantslibning mindsker ar, rynker/linier, forstørrede porer og pigmentforandringer.

Behandlingen stimulerer dannelsen af kollagen ved at laserskårne diamantspidser sliber hudens øverste lag. Diamantslibehovederne fjerner skånsomt de døde hudceller, øger kollagenproduktionen, og dermed forfines hudens struktur, og huden efterlades mere ensartet, frisk og fuld af liv. Behandlingen er egnet til selv de mest sarte hudtyper.

299,-

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk